Blandat

Lite sista-minuten-korttillverkning, dagen innan självaste valentindagen!

Målar hellre än bra, men efter att ha läst om Max i Vildingarnas Land ett par hundra gånger var det klart att treåringen skulle få ha en riktig vilding på väggen...

 

Eftersom jag till vildingen köpt 3-pack målarduk var jag ju tvungen att fortsätta. Det blev tavlor till hallen!

 

Av tapeter kan man göra så mycket mer än att bara hänga upp dem på väggen. Här har jag målat en gammal tråkig byrå och sedan klistrat en tapet på lådorna. Sedan lackade jag den så att det skulle tåla små kladdiga barnfingrar och sånt.

  

 

Här är en annan variant av vad man kan göra med tapet. Stammen har jag klippt ut av en överbliven tapetvåd. Blommorna har jag också klippt ut av tapet och helt enkelt klistrat upp lite här och där. Jag funderade länge på vad jag skulle göra på väggen i min dotters rum, och till sist såg jag en bild på nätet på ett liknande träd. Jag ritade upp den på baksidan av tapeten och klippte sedan ut den. Det var lite bökigt att klistra upp stammen på väggen, det var så mycket krusiduller och grenar som ville rulla ihop sig hela tiden, men tillslut satt den i alla fall på plats. Det blev betydligt billigare (och faktiskt mycket roligare) än att köpa ett färdigt motiv.

 

Här har jag inte använt någon tapet, utan bara målat direkt på väggen. Det var också riktigt pillrigt och tog lite tid då jag behövde måla flera varv. Jag har satt små självhäftande, silverfärgade stenar på de ställen vi (jag och min man) besökt.

 

Den här lille killen är tovad från topp till tå.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)